Tricouri de fotbal, truse și banderole

Arbitrul este persoana responsabilă cu oficierea jocului. El are autoritatea de a lua toate deciziile și este asistat de doi asistenți. La jocurile de nivel înalt se adaugă un al cincilea oficial, așa cum este cazul la Cupa Mondială. Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să devii un jucător mai bun în acest sport. Ar trebui să vă încălziți înainte de joc și să exersați tehnici adecvate de cap. În plus, ar trebui să eliminați toate bijuteriile înainte de joc.

Jocul de fotbal este jucat în întreaga lume și există de peste 2.000 de ani. Cu toate acestea, mulți oameni nu sunt conștienți de istoria sa sau de faptele unice. Originile sale timpurii sunt încă fascinante și mulți oameni ar putea fi surprinși să afle că vezica de porc a fost folosită ca mingi de fotbal. Astăzi, 4,7 miliarde de oameni din întreaga lume urmează Premier League engleză. Există 17 legi ale jocului. Regulile fotbalului au fost adoptate oficial în 1863, dar există multe variante ale jocului.

Un tricou tipic de fotbal este format dintr-un tricou și pantaloni scurți. Jucătorii din aceeași echipă poartă culori similare. Portarii, pe de altă parte, poartă un tricou de culoare diferită. Trusa unui jucător de fotbal constă din tricoul, pantalonii scurți, crampurile și șosetele. Mănușile sunt, de asemenea, un accesoriu comun pentru jucători. Dacă un jucător este căpitan, el trebuie să poarte o banderolă pe mâneca stângă pentru a se identifica în fața fanilor și arbitrilor.

Verifica si: https://www.r-gol.com/ro/aparatori-fotbal